Nechat si zhotovit svůj vysněný obraz na objednávku? Žádný problém!

13.08.2023 13:06

Léto je už sice v plném proudu a většina z nás si naplno užívá prázdninových radovánek, ale i tak mnozí z nás na chvíli opustí své pláže a vydají se za kulturou navštívit nějakou tu galerii nebo výstavu obrazů. A přitom nás často napadne, že do konce roku už vlastně moc času nezbývá a po svém návratu domů budeme muset začít přemýšlet o nějakých pěkných dárcích pro své přátele nebo blízké. Nebo nás třeba napadne, jaký že to obraz vlastně pověsíme nad naši novou sedačku?

Dnešní doba samozřejmě nabízí celou řadu možností. Na internetu najdeme nepřebernou nabídku všeho možného. Jenže – chceme doopravdy kupovat to, co už mají tisíce jiných lidí?

Co takhle pořídit něco, co nás emočně naplňuje a přináší nám také každodenní radost?

Stovky obrazů, které nabízíme jsou originály - zpravidla olejomalby výhradně od renomovaných malířů jako jsou Radu Tesaro, F.R.Čech, A.Teicherová, O.Dubay, I.Kotýnková, M.Velíšková Macková, Z.Šorf, P.Černošek, O.Volfová a další a zahrnují téměř všechny možné styly a náměty. Návštěvníci výstav si často pořídí fotografii některého z obrazů, který je mimořádně zaujal. Díla na výstavách však bývají často již dávno prodána, zarezervována nebo jsou dokonce jen zapůjčena od sběratelů.

I v tomto případě Vám však dokážeme pomoci. Většina malířů je totiž připravena náměty a předlohy svých obrazů dále tvůrčím způsobem rozpracovávat, a to pokud možno i v souladu s přáním našich klientů. Námi zastupovaní umělci Vám tedy dokáží přizpůsobit obraz Vašim vlastním představám a běžně Vám upraví i formát obrazu tak, aby se Vám vešel do Vašeho interiéru. Obraz si můžete zakoupit s rámem nebo nerámovaný, protože dokáží zamalovat jeho okraje.

Líbilo se Vám některé výtvarné dílo a chtěli byste si zakoupit dílo stejné nebo alespoň podobné? Žádný problém! A co víc – za obrazy na objednávku nezaplatíte ani korunu navíc! Ke každému obrazu obdržíte „Certifikát pravosti“ osobně podepsaný umělcem, každý obraz je vždy malířem signován.

 

Jak tedy postupovat?

  1. Vyberte si na našem webu obraz, který se Vám skutečně líbí a napište nám to na info@artmanagement.cz nebo nám zavolejte na +420 605 266 652 . Máte-li vlastní fotografii díla, které požadujete, pošlete nám ji.
  2. Sdělte nám případně i Vámi preferovaný rozměr obrazu, nejlépe včetně rámu.
  3. Co nejdříve se spojíme s malířem a zjistíme pro Vás veškeré potřebné informace – kdy pro Vás může být obraz orientačně dokončen, zdali je možné obraz zhotovit ve Vámi požadovaném formátu, jaká bude jeho konečná cena atp.
  4. V případě, že se Vám bude nabídka líbit, požádáme Vás o závaznou objednávku a také úhradu zálohy umělci.
  5. Jakmile bude Váš obraz dokončen, požádáme Vás o doplatek jeho ceny, obraz u malíře vyzvedneme a dílo si budete moci osobně vyzvednout v naší soukromé galerii. Díla na objednávku jsou k vyzvednutí zpravidla cca do 1 – 2 měsíců podle vytíženosti umělce.