Představujeme Vám malířku Martinu Konvičkovou a její obrazy

02.03.2024 12:58

Vážení sběratelé a milovníci umění, milí přátelé, 

 

velice nás těší, že Vám můžeme v naší galerii představit a nabídnout moderní a zajímavá výtvarná díla mladé a perspektivní umělkyně, absolventky Univerzity Karlovy – malířky Martiny Konvičkové, se kterou naše umělecká agentura ART & MANAGEMENT navázala úzkou spolupráci. Její díla budou již za nedlouho k vidění také v naší soukromé galerii v Řitce u Prahy.

Obrazy této malířky s mezinárodním přesahem, v sobě skrývají vždy myšlenku, opravdovost a duši. I přes její mládí, vycházejí náměty jejích děl především z jejích vlastních zkušeností, osobních pocitů a životních prožitků. Ke své malbě, kterou se zabývá již od dětství, využívá moderních malířských technik – především akryl na bílém nebo černém plátně, fluorescentní prvky, suchý nebo olejový pastel, sprej, zvýraznění zlatými prvky aj.

 

 

Více si o osobnosti malířky Martiny Konvičkové můžete přečíst zde: 

Martina Konvičková : ART & MANAGEMENT - malířka  

 

   

Galerii obrazů Martiny Konvičkové, které jsou určeny k prodeji, si můžete prohlédnout na odkazu níže, nebo některé z nich můžete vidět také osobně, vystavené v naší soukromé galerii:

Martina Konvičková : ART & MANAGEMENT - obrazy

 

 

V případě, že Vás některé dílo Martiny Konvičkové zaujme, nebo budete požadovat další upřesňující informace, rádi Vám je sdělíme na telefonním čísle +420 605 266 652, popř. prostřednictvím Vaší písemné poptávky zaslané emailem na info@artmanagement.cz . Po domluvě s malířkou Vám můžeme zajistit také odvoz i odbornou instalaci Vámi vybraného díla.

 

Věříme, že Vás malířka Martina Konvičková a její obrazy zaujmou a těšíme se na setkání s Vámi v naší soukromé galerii v Řitce u Prahy.

 

Krásný den přeje

Ing. Jaroslav Paták

Ředitel a galerista

www.artmanagement.cz

Tel.: +420 605 266 652